ULTIMA design

Партньори

Angelo Cappellini

Компанията е създадена кaтo малка занаятчийска работилница, благодарение на Амброджио Капелини, дядо на настоящия собственик на фирмата – петима занаятчии произвеждали изделия, предназначени предимно за магазините в Париж.  Техните продукти са представени за първи път на изложение в Париж през 1897 г. През 1963 г Angelo Cappellini построяват фaбpuкa в Кабиате, в близост до Комо, специализирана в производството на инкрустирани paмкu и репродукции на старинни мебели от най-известните френски стилове по проекти на клиентите.

ОтвориЗатвори

Arrital

ARRITAL cucine е основана през 1979 г. в Фонтанафреда, в близост дo Порденоне. Компанията стартира с производство на кухни и още в самото начало продуктите й започват да се ценят високо, заради избора и качеството на материалите. Скоро марката ARRITAL cucine се превръща в синоним на надеждност и добро качество. Благодарение на многото инвестиции в съоражения и технологии, а също така и на непрестанния стремеж към удовлетворение на клиента, ARRITAL cucine има две основни линии – класическа и модерна, създадени с цел задоволяване изискванията и на най-взискателните клиенти.

ОтвориЗатвори

Asnaghi Interiors

Asnaghi Interiors е компания създадена в началото на 20 вeк, кaтo семейна работилница в сърцето на Brianza с изцяло ръчна изpaбoткa на мебелите, катo традиция продължава и до днес. Благодарение на основателя Guiseppe Asnaghi и неговите синове, Asnaghi Interiors достигат ниво на изтънченост на продуктите си, задоволяващи и най-високите изисквания.

ОтвориЗатвори

Azur

Azur е на пазара почти 35 години.  Намира се в зелените долини на Chianti и е сред най-големите компании в Италия за обзавеждане на новородени. Името на компанията е широко познато и ценено.

ОтвориЗатвори

Beby Group

Светлината като емоция, усещане, умение и метафорично откровение. Beby Group  пренаписва изкуството на светлината и я превръща в произведение на изкуството, чрез творения, които сливат в себе си функционалност и естетика, качество и декор, идентичност и живописен ефект.

ОтвориЗатвори

Ceramiche Trea

Любов към красотата. Майсторство на ръчната изработка. Сила на идеите. Дълбоки корени в същността на керамиката.  Светли хоризонти.  Ceramiche Trea е всичко това, дори и повече. 

ОтвориЗатвори

Cignus

От 1979 г. Cignus се стреми да подобри качеството на почивката на хората, като счита, че това е едно от най- важните изисквания за постигане на спокойствие в забързаното ни ежедневие.
Използването на високо технологични решения, в унисон с непрекъснат стремеж за постигане на най-добри резултати, довеждат до създаването на иновативни продукти (в съответствие с комфорта и ергономични принципи) и на традиционни такива, които следват класическите принципи на подръжка на тялото по време на почивка.

ОтвориЗатвори

Dall’Agnese

Създадена през 1948 година, днес Dall’Agnese е сред водещите производители за обзавеждане на дома в съвременна и клacичecкa линия.  Мебелите съчетават удобство и оригинален дизайн, както в модернизма, така и в класиката.

ОтвориЗатвори

Ennerev

Ennerev е една от водещите италиански марки и нейна философия е тази на  „ добрата почивка”- всъщност това е целта, която компанията иска да постигне чрез иновативните си умения и опит. Компанията,  основана през 1956, се развива много бързо, благодарение на качеството на продуктите си и за 10 години успява да навлезне на италианския пазар като основен производител на легла и матраци.

ОтвориЗатвори

Gallery

Изкуство и технология се сливат, за да се създаде нещо ново, един нов хоризонт от светлина, в който минало и настояще се преливат. Следвайки традициите се приветства модерното – класическият, изтънчен стил се съчетава със съвременна визия, като се съчетават уменията на майсторите и се предлага една нова игра на стилове.

ОтвориЗатвори

Gazzotti

Фирмата е основана през 1910 г. и в началото на миналия век Gazzotti  започва да възражда традиционния занаят за настилките от дърво.Паркетите Gazzotti постепенно стават известни с качеството на дървесината и начините на обработка. Gazzotti се преврьща в предпочитан доставчик за кралското семейство.

ОтвориЗатвори

Giorgio Collection

Modernindustria е основана през 1956 от д-р Джузепе Масоло, в Brianza, много известен индустриален район в Северна Италия, разположен между Милано и Комо. Джузепе Масоло решава, че неговата компания ще изработва мебели със свой собствен оригинален дизайн , създадени специално  за определена ниша клиенти.

ОтвориЗатвори

Italamp

Екипът на Italamp е добре познат по целия свят и компанията е сред  една от най-известните марки за осветление „made in Italy”. От 1975 г. насам, благодарение на силата, решителността и вижданията на основателя си Матео Витадело, компанията се разраства и развива своя собствена идентичност на стил и дизайн.

ОтвориЗатвори

Julia

Julia е създадена през 1976 г. От този момент досега екипьт на Julia създава, развива и реализира креативни и високо функционални решения в сферата на обзавеждането на детски и младежки стаи.

ОтвориЗатвори

Jumbo Collection

Мебелите с марка Jumbo Collection са специално предназначени за изтънчените купувачи, които ценят високо естетиката на заобикалящите ги предмети. Jumbo Collection е синоним на лукс, автентичност и съвременност.

ОтвориЗатвори

Longhi

Longhi е компания, посветена на съвременния начин на живот. Следи от близо развитието на модните тенденции, но в същото време има големи традиции в производството.

ОтвориЗатвори

Mascheroni

Преди 35 години, братята Mascheroni  основават своя собствена компания. Всичките тези години са изпълнени със страст за работа, тежък труд, спазване на високо-професионална етика и непрекъснати иновации в областта на качеството на дизайна.

ОтвориЗатвори

Rugiano

Rugiano е ключов производител и водеща марка във високия клас италиански мебели.  Голямото разнообразие от уникални и поръчкови мебели отговаря и на най-високите изисквания на международния пазар.

ОтвориЗатвори

Scavolini

Scavolini е водеща марка за италианско куненско обзавеждане. Компанията е производител на кухни повече от 40 години. Заради  дългогодишния си  опит, придобит по време на работа с близо три поколения потребители с различни тенденции, кухните Scavolini могат да отговорят на всеки вкус и да реализират всяка идея.

ОтвориЗатвори

Selva

Всеки продукт на Selva е едно изящно произведение на ръчната изработка. Поради тази причина, клиентите на Selva могат да се насладят не само на дизайна, но и в доброто им изпълнение и до най-малкия детайл.

ОтвориЗатвори

Terzani

Terzani започва като лаборатория за експериментален дизайн и производство на осветителни тела, с традиции в най-изтънчените техники при кованото желязо, дърворезбата и Муранското стъкло.

ОтвориЗатвори

Treci

Компанията има своите дълбоки корени , които достигат далеч назад в историята на най-добрите италиански майстори. Традициите й датират от миналия век, когато дядото на сегашните собственици- Guido произвеждал всички дървени мебели, които приятелите и съседите му използвали за обзавеждането за домовете си.

ОтвориЗатвори

Valentini

Всеки продукт Valentini е резултат на оригинална идея, разработена в сътрудничество на архитекти и дизайнери. Диваните с марка Valentini отразяват модните тенденции в меката мебел, а качествените дамаски, които са над 780, предлагат невероятно богат избор.

ОтвориЗатвори

Versace Home

Елементи на модерния дизайн са съчетани с продукти с характерен, силен класически вид. Това е новата дизайнерска концепция на Versace Home. В тази игра на потивопоставяне на коренно различни стилове, има един общ за всички елемент- богато разнообразие от различни щампи , което е отличителната черта на стила Versace. Ярки и бляскави щампи се сливат с по-класически мотиви, за да изразят в най-пълна степен уникалността на мебелите от колекцията  Versace Home.

Ultima design е екслузивен представител на мебели Versace за България.

ОтвориЗатвори